Terug naar de resultaten
Verkocht
A. Plesmanlaan 9 - A in Kolham 9615 TJ

A. Plesmanlaan 9 - A

9615 TJ Kolham
Vraagprijs € 395.000,- k.k. Huurprijs € 38.330,- p.j.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 519 m² In units vanaf 231 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op goede locatie gelegen kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen, met een kleine bedrijfsruimte, van in totaal 519m2. Het object is gelegen op bedrijventerrein Rengerspark te Kolham, op korte afstand van een op- en afrit van de snelweg A7. De bebouwing in de omgeving bestaat uit soortgelijke...
Lees meer

Omschrijving

Op goede locatie gelegen kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen, met een kleine bedrijfsruimte, van in totaal 519m2. Het object is gelegen op bedrijventerrein Rengerspark te Kolham, op korte afstand van een op- en afrit van de snelweg A7. De bebouwing in de omgeving bestaat uit soortgelijke objecten. Het geheel is zowel te huur als te koop, tevens kan het pand in units worden verhuurd. In geval van koop, betreft het het gehele pand.

Koopaanbieding

Objectinformatie:
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is per auto goed te bereiken vanuit de A7.

Bestemming:
Bron: Gemeente Midden-Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijvenpark Rengers. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Midden-Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
een hal, luxe pantry met dubbele toiletgroep in gemeenschappelijk gebruik, voorzien van een systeemplafond, verlichting, cv, vloerbedekking, en gespackte wanden. De verdieping kent opnieuw dubbele toiletgroepen en een pantry. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en TL-verlichting.

Indeling:
Entree/hal met trapopgang naar verdieping, toiletten en pantry en een vijftal kantoorruimten. Op de verdieping bevinden zich eveneens een vijftal kantoorruimten, met ook hier een hal, toiletgroepen en een pantry. De begane grond beschikt over een kleine bedrijfsruimte met eigen ingang. De hoogte van deze bedrijfsruimte bedraagt 5,5 meter.

Bouwjaar:
2007

Bijzonderheden:
Geen.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

============================================================================

Aanbieding voor huur van het geheel

Bestemming:
Bron: Gemeente Midden-Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijvenpark Rengers. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Midden-Groningen.

Bijzonderheden:
Servicekosten, waaronder tevens vallen de kosten voor Gas, water en elektra: in overleg.

BTW:
21% BTW van toepassing.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
5+5 jaar

Optie periode:
In overleg

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Huurprijs € 38.330,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 519 m² Perceeloppervlakte 1029 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 231 m² Locatie toelichting Gelegen op bedrijventerrein Rengerspark te Kolham, op korte afstand van een op-en afrit naar de snelweg A7. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
519 m²
In units vanaf
231 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring