Terug naar de resultaten
Verkocht
Kerkstraat 253 in Hoogezand 9603 AG

Kerkstraat 253

9603 AG Hoogezand
Vraagprijs € 162.500,- k.k.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 146 m² In units vanaf 146 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden goed bereikbare kantoorruimte, in totaal ca. 146 m², gelegen aan de Kerkstraat te Hoogezand; een van de doorgaande wegen door het centrum.

Objectinformatie
Ligging: In het centrum van Hoogezand, op steenworp afstand van vele voorzieningen. Tevens is het geheel gelegen...
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden goed bereikbare kantoorruimte, in totaal ca. 146 m², gelegen aan de Kerkstraat te Hoogezand; een van de doorgaande wegen door het centrum.

Objectinformatie
Ligging: In het centrum van Hoogezand, op steenworp afstand van vele voorzieningen. Tevens is het geheel gelegen aan een doorgaande weg, met enkele parkeerplaatsen direct voor het pand.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:
Hoogezand is per auto goed te bereiken, vooral via de A7 vanuit Duitsland en Groningen. Per openbaar vervoer is Hoogezand te bereiken middels meerdere treinstations op de lijn Groningen - Veendam/Bad Nieuweschans. Verder is Hoogezand per bus middels meerdere lijnen te bereiken.

Bestemming:
Bron: Gemeente Midden-Groningen. Bestemmingsplan: Stadscentrum. Bestemming: Centrum-Stadscentrum-2. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Midden-Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoorruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Dubbel glas, CV-installatie, betonvloer, airco, keuken, toilet met voorportaal, zonwering voorzijde, rookmelders, brandblussers, systeemplafond.

Indeling:
Entree, ruim kantoor, met toegang tot toilet, keuken, opslagruimte en een trap naar de kelder en de verdieping, welke bestaat uit een kleine kantoorruimte met schuin dak.

Bouwjaar:
1935

Kadastrale gegevens:
Hoogezand B 3120

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 162.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1935 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 206 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 146 m² Locatie toelichting Gelegen in het centrum van Hoogezand aan de doorgaande weg door het centrum. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
146 m²
In units vanaf
146 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.