Terug naar de resultaten
Verkocht
Lamsoor 2 in Groningen 9738 AL

Lamsoor 2

9738 AL Groningen
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 245 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te koop aangeboden, een op mooie locatie gelegen bedrijfsruimte met kantoor van in totaal ca. 245m2 op de begane grond en eerste verdieping. Het object is gelegen op bedrijventerrein "Het Witte Lam", aan de noordzijde van de stad Groningen. Het bedrijventerrein is door de nabijheid van de Ring...
Lees meer

Omschrijving

Te koop aangeboden, een op mooie locatie gelegen bedrijfsruimte met kantoor van in totaal ca. 245m2 op de begane grond en eerste verdieping. Het object is gelegen op bedrijventerrein "Het Witte Lam", aan de noordzijde van de stad Groningen. Het bedrijventerrein is door de nabijheid van de Ring Groningen zeer goed bereikbaar.

Objectinformatie:
Parkeervoorziening:
2 eigen parkeerplaatsen

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is per auto goed te bereiken. Per openbaar vervoer is het pand bereikbaar via buslijnen 163 en 65.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: De Hunze/van Starkenborgh. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor met bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Kantoorruimte, pantry, toilet, airco, overheaddeur.

Indeling:
Entree via centrale ingang naar de kantoorruimte op de 1e verdieping 50m2. Sanitaire voorziening is aanwezig in de gemeenschappelijke ruimte op de 1e verdieping. Bedrijfsruimte (met zelfstandig entree aan de zijkant) 145m2, met een kantoorruimte van 50m2 op de begane grond. Het deel op de begane grond beschikt over een toilet en een pantry.

Bouwjaar:
2006

Kadastrale gegevens:
Groningen AB 5587 A4

Bijzonderheden:
VVE: Aanwezig. Maandelijkse bijdrage € 110,-- Het object leent zich er utstekend voor om de 50m2 kantoorruimte op de 1e verdieping separaat te verhuren aan derden.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 195.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 245 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen op bedrijventerrein "Het witte Lam", aan de noordzijde van Groningen. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, middels een de Ring Groningen, die langs het terrein loopt. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Oppervlakte
145 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring