Terug naar de resultaten
Te koop
Emdenweg 1 in Groningen 9723 TA

Emdenweg 1

9723 TA Groningen
Koopprijs € 695.000,- k.k.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2577 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden goed bereikbare bedrijfsruimte met inpandig kantoor, gelegen op bedrijventerrein Euvelgunne, aan de zuidoost kant van de stad Groningen. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 2369 m², waarvan ca. 1387 m² op de begane grond en ca. 986 m² op de verdieping. Verder beschikt...
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden goed bereikbare bedrijfsruimte met inpandig kantoor, gelegen op bedrijventerrein Euvelgunne, aan de zuidoost kant van de stad Groningen. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 2369 m², waarvan ca. 1387 m² op de begane grond en ca. 986 m² op de verdieping. Verder beschikt het geheel over een kantoor van 208 m² op de begane grond en de verdieping.

Objectinformatie
Ligging: Gelegen op bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen. Doordat de snelweg A7 met een boog om het terrein heen loopt, is het erg goed ontsloten en via een tweetal afritten makkelijk bereikbaar.

Parkeervoorziening:
Parkeerruimte aanwezig op eigen terrein.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid na verkoop.
 
Voorzieningen:
Kantoor met sanitair, overkapt laden en lossen, gas & elektra, overheaddeuren, lichtstraten, krachtstroom. 
 
Indeling:
Entree, met kantoor van 2 verdiepingen, met hierin gevestigd het sanitair. Vervolgens komt men in de bedrijfshal, die voor een groot gedeelte uit 2 etages bestaat. Dit maakt het pand flexibeler.
 
Bouwjaar:
1997
 
Kadastrale gegevens:
Gemeente Groningen, sectie P, nummer 993, groot 2254 m2 

Bijzonderheden:
VVE: Niet van toepassing.
 
Aanvaarding:
In overleg
 
Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper kan zich niet beroepen op over- of ondermaat.
 
Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 695.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2577 m² Perceeloppervlakte 2254 m² Oppervlakte kantoorruimte 208 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 21-02-2021 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen op bedrijventerrein Euvelgunne, aan de zuidoostzijde van Groningen. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Oppervlakte
2369 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
208 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring