Terug naar de resultaten
Te koop
Skagerrak 18 -10 in Groningen 9723 JR

Skagerrak 18 -10

9723 JR Groningen
Vraagprijs € 109.000,- k.k.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 57 m² In units vanaf 57 m²
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte op Eemspoort, nabij A7. Op hoeklocatie gelegen bedrijfsruimte met veel daglicht. Verder voorzien van overhead-deur en loopdeur met solide trap naar 1e verdieping. Ca. 57m2 op de begane grond en ca. 55m2 kantoor op de 1e verdieping verdeeld over 2 vertrekken.
...
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte op Eemspoort, nabij A7. Op hoeklocatie gelegen bedrijfsruimte met veel daglicht. Verder voorzien van overhead-deur en loopdeur met solide trap naar 1e verdieping. Ca. 57m2 op de begane grond en ca. 55m2 kantoor op de 1e verdieping verdeeld over 2 vertrekken.

Parkeervoorziening:
2 eigen parkeerplaats aanwezig op eigen terrein.

Bestemming:
Bestemming: Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Eemspoort. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren.. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Bedrijfsruimte met krachtstroom. Toilet op de begane grond. Zelfstandige meters voor water en elektra. Overhead-deur. Elektrische verwarming.

Indeling: Bedrijfsruimte (hoogte 4.75m1) op de begane grond met toilet. 2 kantoorvertrekken met pantry op de 1e verdieping.

Bouwjaar:
2008

BTW:
Niet van toepassing

VVE Bijdrage:
€ 642,07 per jaar

Kadastrale gegevens:
Noorddijk D 1499 A6

Bijzonderheden:
VVE: Ja

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 109.000,- kosten koper Aanvaarding Direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 57 m² Vrije hoogte 475 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 57 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 57 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Vrije hoogte
475 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.