Terug naar de resultaten
Koop / huur
Liverpoolweg (Fase 2) in Groningen 9744 TW

Liverpoolweg (Fase 2)

9744 TW Groningen
Koopprijs € 125.000,- v.o.n. Huurprijs € 895,- p.m.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² In units vanaf 144 m²
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Westpoort" aan de westkant van Groningen wordt na een succesvolle verkoop van de 10 hoogwaardige units in 2019 nu Fase 2 aangeboden. Het zijn wederom 10 bedrijfsunits van maar liefst 144m2 verdeeld over 2 verdiepingen op een royale kavel van ca. 2160m2. De te bouwen units van...
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Westpoort" aan de westkant van Groningen wordt na een succesvolle verkoop van de 10 hoogwaardige units in 2019 nu Fase 2 aangeboden. Het zijn wederom 10 bedrijfsunits van maar liefst 144m2 verdeeld over 2 verdiepingen op een royale kavel van ca. 2160m2. De te bouwen units van Fase 2 zijn gelijk aan Fase 1. De reeds in aanbouw zijnde bedrijfsunits van Fase 1 geven een uitstekend beeld van wat een koper kan verwachten. Ook deze nieuwbouwlocatie is een zeer prominente plek op Westpoort en zorgt voor uitstekende exposure van uw onderneming of beleggingspand. Het gaat om hoogwaardige en solide gebouwde units met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De units zijn uitstekend geschikt voor de verhuur, zowel in het geheel als per verdieping. De hal/entree op de begane grond wordt middels een tussenwand afgescheiden van de bedrijfsruimte op de begane grond.

In basis zijn de units zeer hoogwaardig afgewerkt, geheel onderheid met een dakrand hoogte van 8 meter. Over de volledige oppervlakte voorzien van een verdiepingsvloer met behoud van een hoogte van maar liefst 4.35m op de begane grond. Bedrijventerrein "Westpoort" is uitstekend bereikbaar met eigen afritten van en naar de A7. Het ligt op steenworp afstand van Van der Valk Hoogkerk. Tevens gelegen aan de "goede kant" van de stad Groningen vanwege de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg.

De oppervlakte van de unit is ca. 73m2 VVO op de begane grond en 71m2 VVO op de 1e verdieping.
Iedere unit heeft 2 parkeerplaatsen tot zijn beschikking aan de voorzijde van het pand. Aanvang bouw eind december 2019.

Indeling
Begane grond: Bedrijfsruimte ca. 73m2 VVO
- Entree/hal
- Trap opgang
- entree naar bedrijfshal
- Bedrijfsruimte op de begane grond (niet ingedeeld)

Etage: Bedrijfsruimte ca. 71 m2 BVO
- Houten trap naar 1e verdieping
- Moderne toiletruimte
- Bedrijfsruimte (niet nader ingedeeld)

Voorzieningen:
- buitenom voorzien van bestrating en beplanting
- 180 mm dikke betonvloer, monolith afgewerkt en gevlinderd, draagkracht 500kg/m2
- 1-Laagse lichtgrijze kunststof PVC dakbedekking met polyesterinlage, mechanisch
bevestigd in de overlap en thermisch gelast (1.8 mm)
- Blind bevestigde PIRplus wandpanelen met een (Rc=4,50 m²K/W),
- binnenwanden van gasbeton 150mm dik.
- overheaddeur, 3800 x 3400 mm (bxh), Elektrisch (400V)
- Kunststof staalversterkt raamkozijn, HR++ isolatieglas (U=1,2 W/m²K).
- Kunststof staalversterkte loopdeur in halfglas uitvoering met bovenlicht.
- Verdiepingsvloer, stalen verzinkte vloerliggers hoog 300 mm, tussen de verdiepingsliggers, met daarop 38
mm dikke C300 spaanplaat vloerpanelen (persing P6), onderzijde voorzien van witte melamine coating i.v.m. lichtreflectie
- Elektrische cv-ketel
- Maximale vloerbelasting 500 kg/m2
- 380 v Krachtstroom
- toilet wit betegeld.
- toilet hangend, fontein incl. kraan koud water
- Mechanische afzuiging toilet en overige ruimte op de 1e verdieping d.m.v. box en twee ventielen.
- Tussenmeter voor water en elektra.
- Verdiepingsvloer uitgevoerd in dikke C300 spaanplaat vloerpanelen op stalen liggers maximaal 300kg/m2
- Pantry aansluiting (afvoer en water)
- Radiator

Bestemming
Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan dat geldig is voor de te kopen locatie. Meer informatie hierover en uitsluitsel over uw invulling is te verkrijgen bij de gemeente Groningen.

Prijzen
Koop: € 125.000,- v.o.n. excl. BTW
Huur: € 895,- per maand excl. BTW en servicekosten

Huur
In geval van huur geldt een waarborgsom van 3 maanden van de huur incl. BTW en sevicekosten. Huurperiode en optieperiode is in overleg.

Bereikbaarheid
Westpoort is zeer goed bereikbaar! Uiteraard met eigen op- en afritten vanaf de A7, maar ook met de fiets is het maar 20 minuten naar het centrum (7,5km). Lijn 88 en Lijn 31 rijden 3 keer per uur!

Appartementsrecht
U koopt een appartementsrecht waarbij iedere eigenaar het gebruiksrecht van een privé-gedeelte (zijn bedrijfsunit) en het mede-gebruiksrecht van de gedeelten van het gebouw die voor gemeenschappelijk gebruik bestemd zijn (zoals het dak, en het buitenterrein etc.) Alle appartementseigenaars zijn samen eigenaar van het gehele complex. Dit betekent dat iedere eigenaar medeverantwoordelijk is voor het gehele complex, en dat hij mee moet betalen in de kosten van onderhoud van het complex, terrein en onderhoud tuin etc... Hiervoor zal een maandelijkse bijdrage worden vastgesteld door de VVE. Tevens zal er een collectieve opstalverzekering worden afgesloten, ook deze kosten vallen binnen de VVE. Genoemde kosten zijn overigens geen extra kosten, anders had u deze als individu gehad.

Parkmanagement Westpoort
Vereniging Parkmanagement Westpoort is vergelijkbaar met een Vereniging van Eigenaren. De vereniging fungeert als beheerder van het terrein en zorgt ervoor dat Westpoort aantrekkelijk, netjes en veilig blijft. Ook zorgt het voor de bewegwijzering en collectieve voorzieningen zoals glasvezel en energie. Koopt u een unit, dan wordt u via de VVE automatisch lid van de vereniging. U betaalt een jaarlijkse contributie.

Zuidelijke Ringweg
Van 2019 tot en met 2024 wordt de zuidelijke ringweg in Groningen ingrijpend verbouwd. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid. Door deze werkzaamheden zal de bereikbaarheid naar de oostkant van de stad niet altijd efficiënt zijn. Westpoort daarentegen heeft een uitstekende bereikbaarheid en is het bedrijventerrein van de toekomst!

Opmerking
Deze projectdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens en de tekeningen verstrekt door gemeentelijke diensten, nutsbedrijven, architect, constructeur en adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische kleur-, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen en wensen van overheden, welstandcommissie en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in toegepaste materialen en afwerking, welke geen afbreuk doen aan de kwaliteit. Alle werkzaamheden voldoen aan de wettelijk geldende eisen en de eisen als welke in de bouwvergunning staan vermeld.

Notaris
Er is een projectnotaris aanwezig. Binnen 14 dagen na overeenstemming dient 10% van de koopsom als waarborgsom te worden voldaan op de derdenrekening van de notaris, mits de opschortende voorwaarden zijn verlopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De werkelijke maten kan koper halen uit te verstrekken bouwtekeningen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 125.000,- vrij op naam Huurprijs € 895,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Start bouw eind december 2019 BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nieuwbouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Perceeloppervlakte 2000 m² Vloerbelasting 500 kg/m² Vrije hoogte 435 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 144 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Nieuwbouw Onderhoud buiten toel. Nieuwbouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
144 m²
In units vanaf
144 m²
Vrije hoogte
435 cm
Vrije overspanning
7 m
Vloerbelasting
500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.