Terug naar de resultaten
Te huur
Skagerrak 18 -7 in Groningen 9723 JR

Skagerrak 18 -7

9723 JR Groningen
Huurprijs € 750,- p.m.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 141 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Mooie bedrijfs/opslagruimte met overheaddeur en loopdeur van totaal 141 m2 verdeeld over 3 goed bereikbare verdiepingsvloeren. Oppervlakte per verdieping is respectievelijk 45m2, 43m2 en 53m2 waarvan de 2e verdieping een kantoorruimte met keuken op de gang en afzonderlijk vergaderruimte.
...
Lees meer

Omschrijving

Mooie bedrijfs/opslagruimte met overheaddeur en loopdeur van totaal 141 m2 verdeeld over 3 goed bereikbare verdiepingsvloeren. Oppervlakte per verdieping is respectievelijk 45m2, 43m2 en 53m2 waarvan de 2e verdieping een kantoorruimte met keuken op de gang en afzonderlijk vergaderruimte.

Objectinformatie:
Parkeervoorziening: 2 parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als opslag zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Kantoor met systeemplafond, centrale verwarming met Itho cv-ketel, krachtstroom in de bedrijfsruimte op de begane grond en 1e verdieping. Toilet op de begane grond en TL verlichting op de onderste 2 verdiepingen. Zelfstandige meters voor gas, water en elektra. Handmatige overheaddeur waardoor ook de 1e verdieping is te bereiken.

Indeling:
De begane grond en de 1e verdieping zijn niet nader ingedeeld. De 2e verdieping is aan de voorzijde voorzien van een kantoorvertrek en afzonderlijk een keuken en vergaderruimte.

Bijzonderheden:
Led-verlichting aanwezig.

Servicekosten:
Terreinonderhoud, glasbewassing, onderhoud brandhaspel.

BTW:
N.v.t.

Aanvaarding:
In overleg

Contractvoorwaarden :
Termijn: In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS

Soort huurovereenkomst:
Standaard Model van de Raad voor Onroerende zaken 2015

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Kan spoedig BTW van toepassing Nee Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 141 m² Oppervlakte kantoorruimte 53 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Aan de A7 Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
88 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
53 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring