Terug naar de resultaten
Verhuurd
Stavangerweg 4 A in Groningen 9723 JC

Stavangerweg 4 a

9723 JC Groningen
Huurprijs € 1.750,- p.m.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 454 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur aangeboden een nette bedrijfsruimte met ruime opslagmogelijkheden. Aan de linker voorzijde van het pand bevinden zich meerdere afzonderlijke kantoorruimtes. Verder voorzien van representatieve entree en voldoende parkeergelegenheid.

De totale bedrijfsruimte bedraagt ca. 454 m2...
Lees meer

Omschrijving

Te huur aangeboden een nette bedrijfsruimte met ruime opslagmogelijkheden. Aan de linker voorzijde van het pand bevinden zich meerdere afzonderlijke kantoorruimtes. Verder voorzien van representatieve entree en voldoende parkeergelegenheid.

De totale bedrijfsruimte bedraagt ca. 454 m2 welke onderverdeeld is in 327 m2 opslag en inpandig kantoor van 127 m2. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond. Het kantoor heeft vier afzonderlijke vertrekken van respectievelijk 25m2, 23m2, 18m2 en 23m2. Verder voorzien van ruim buitenterrein met betonklinkers voor eventuele opslag.

Indeling:
Zie bijgevoegde plattegrond (blauwe deel), het betreft het linker deel voorzien van gezamenlijk entree aan de voorzijde.

Voorzieningen:
Alarminstallatie
CV installatie met wandradiatoren
Dubbel toilet
Eigen keuken
Elektrische overheaddeur
Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
Mechanische ventilatie
Systeemplafonds met LED verlichting

Ligging en bereikbaarheid:
Op bedrijventerrein Eemspoort aan de A7 ten zuidoosten van de stad Groningen. De bereikbaarheid van het pand is uitstekend, zowel per openbaar vervoer als met de auto.

Parkeervoorziening:
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost. Bestemming: Bedrijventerrein.
Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Bijzonderheden:
Er wordt een voorschot bedrag voor gas, water en elektra betaald, waarop een verrekening naar verbruik plaatsvindt.

BTW:
21% BTW van toepassing.

Aanvaarding:
Per direct.

Contractvoorwaarden
Termijn: In overleg.

Optie periode:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard Model van de Raad voor Onroerende zaken 2015.

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting In overleg zijn aanpassingen aan het gehuurde nog mogelijk. BTW van toepassing Ja Servicekosten € 200,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 454 m² Perceeloppervlakte 2173 m² Vrije hoogte 380 cm Oppervlakte kantoorruimte 127 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.28 Energie einddatum 14-06-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
327 m²
Vrije hoogte
380 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
127 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring