Terug naar de resultaten
Te huur
Parklaan 19 in Groningen 9724 AN

Parklaan 19

9724 AN Groningen
Huurprijs € 975,- p.m.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 57 m² In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Schitterende kantoorruimte van ca. 57m2 gelegen aan de rand van het Zuiderpark. Het aangebodene bestaat uit een turn-key kantoorruimte (op te delen in 2 delen). Tevens beschikt het geheel over een pantry met toilet. De authentieke uitstraling van het pand geeft het geheel wat extra cachet mee....
Lees meer

Omschrijving

Schitterende kantoorruimte van ca. 57m2 gelegen aan de rand van het Zuiderpark. Het aangebodene bestaat uit een turn-key kantoorruimte (op te delen in 2 delen). Tevens beschikt het geheel over een pantry met toilet. De authentieke uitstraling van het pand geeft het geheel wat extra cachet mee.

Objectinformatie

Parkeervoorziening: Betaald parkeren aan de openbare weg

Bestemming: Het huidige gebruik is kantoor. De verhuurder gaat ervan uit dat dit zondermeer mogelijk is. Een huurder dient zelf zijn gebruiksfunctie te toetsen aan het bestemmingsplan, indien hij dit noodzakelijk acht.

Milieu: Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen: De kantoorruimte is voorzien van een eigen cv-installatie met radiatoren, dubbel toilet, keukenblok.

Indeling: zie plattegronden.

Bouwjaar: niet bekend vermoedelijk begin 1900

Bijzonderheden: Het object wordt opgeleverd in de huidige staat. Het voorschot voor gas, water en elektra is € 225,00 per maand.

BTW: Niet van toepassing

Aanvaarding:In overleg, kan spoedig

Contractvoorwaarden
Termijn:vanaf 2 jaar

Optie periode:in overleg

Zekerheidsstelling: Bankgarantie van 3 maanden huur en voorschot voor gas, water en elektra

Huurprijsaanpassing:Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS

Soort huurovereenkomst:Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder. De gegevens in deze aanbieding zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.Huurder kan zich niet beroepen op over en ondermaat.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 57 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 57 m² Locatie Stationslokatie, Kantorenpark, Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring