Terug naar de resultaten
Te huur
Atoomweg 9 A in Groningen 9743 AJ

Atoomweg 9 A

9743 AJ Groningen
Huurprijs € 550,- p.m.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 81 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op mooie locatie gelegen kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgbouw van in totaal 265 m2 op de eerste verdieping. Het object is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep, aan de westzijde van de stad Groningen.

Er zijn diverse ruimten aanwezig. De algemene/gezamenlijke ruimte bestaande uit...
Lees meer

Omschrijving

Op mooie locatie gelegen kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgbouw van in totaal 265 m2 op de eerste verdieping. Het object is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep, aan de westzijde van de stad Groningen.

Er zijn diverse ruimten aanwezig. De algemene/gezamenlijke ruimte bestaande uit een hal/entree en vergaderruimte is 83m2. Hier heeft de huurder beschikking over. Twee vertrekken van respectievelijk 36m2 en 29m2 zijn reeds verhuurd. Beschikbaar zijn nog Unit 1 en en Unit 2, beide circa. 60m2.

Objectinformatie

Parkeervoorziening:
De kosten voor het huren van èèn parkeerplek bij The Rock zijn €25.00 (excl. btw) per maand. Dit is gebaseerd op een periode van èèn jaar, afhankelijk van beschikbaarheid.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is per auto zeer goed te bereiken en ligt aan de Ring Groningen. Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken met meerdere buslijnen.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Hoendiep 2008 Bestemming: Bedrijventerrein kantoor-3. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschotbedrag voor gas, water en elektra en gebruik aandeel algemene ruimten (ook de vergaderruimte)

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Gezamenlijke pantry en vergaderruimte (in te boeken), turn-key kantoorruimten, systeemplafond, verwarming, elektra, kamerindeling, gedeelde toiletruimte.

Indeling:
Trapopgang, gemeenschappelijke entree, ontvangst ruimten, waaronder een vergaderruimte en een pantry, 2 kantoorunits, beide bestaande uit 2 ruimten (zie bijlage)

Bouwjaar:
1980

Bijzonderheden:
De vergaderruimte is in overleg in te boeken. Huurder heeft 1/4 aandeel in de algemene ruimten (dit is 21m2).

BTW:
21% BTW van toepassing.
Niet van toepassing.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
In overleg.

Optieperiode:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 550,- per maand Aanvaarding Direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 81 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Locatie toelichting Gelegen op bedrijventerrein hoendiep, met de achterzijde grenzend aan de ring groningen. dit grote bedrijventerrein bevat o.a. een meubelboulevard, een mcdonalds en verschillende andere grote bedrijven gevestigd. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
81 m²
In units vanaf
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.