Terug naar de resultaten
Te koop
Landstraat 64 in Delfzijl 9934 BP

Landstraat 64

9934 BP Delfzijl
Vraagprijs € 385.000,- k.k.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 630 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Dit object is naast de huidige bestemming "Winkel" een mogelijke ontwikkellocatie. Er is een vooroverleg geweest waarin de gemeente Delfzijl heeft aangegeven hier positief in te staan. Tekeningen van hetgeen is besproken worden nu gemaakt. Het gaat om 10 tot 15 nieuwbouw appartementen aan de...
Lees meer

Omschrijving

Dit object is naast de huidige bestemming "Winkel" een mogelijke ontwikkellocatie. Er is een vooroverleg geweest waarin de gemeente Delfzijl heeft aangegeven hier positief in te staan. Tekeningen van hetgeen is besproken worden nu gemaakt. Het gaat om 10 tot 15 nieuwbouw appartementen aan de achterzijde van de winkel. We kunnen dus spreken van een potentiële ontwikkellocatie. Voor de verkoopvoorwaarden en huidige status staan we u graag te woord.

Mooie winkel van maar liefst ca. 630 m2, waarvan 470 m2 verkoopruimte op de begane grond. Het restant bevindt zich op de eerste verdieping en is momenteel in gebruik als opslag en kantoor. Het pand is gelegen de Landstraat, dè winkelstraat van Delfzijl. Verschillende landelijke ketens zijn hier gevestigd.

Daarnaast is deze locatie tevens een potentiële ontwikkellocatie.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:
Het winkelcentrum van Delfzijl is per auto goed te bereiken. Per openbaar vervoer is Delfzijl tevens goed te bereiken. Bovendien heeft Delfzijl een eigen treinstation, op korte afstand gelegen van het winkelcentrum.

Bestemming:
Bron: Gemeente Delfzijl. Bestemmingsplan: Centrum. Bestemming: Centrum. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Delfzijl.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkelruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Automatische entreedeur, trap naar verdieping, kamerindeling op de verdieping, toilet, keuken, CV-ketel (lease)

Indeling:
De begane grond is niet nader ingedeeld. De verdieping kent een kamerindeling met delen voor opslag en delen voor kantoor.

Bouwjaar:
1977

Kadastrale gegevens:
Delfzijl C 3163 A20

Bijzonderheden:
VVE aanwezig.

BTW:
Niet van toepassing

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1977 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 630 m² Verkoopoppervlakte 470 m² Frontbreedte 1450 cm Diversen Locatie toelichting Gelegen in de winkelstraat van Delfzijl Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
630 m²
Verkoop vloeroppervlakte
470 m²
Frontbreedte
1450 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring