Terug naar de resultaten
Verkocht
Terheijlsterweg 1 in Nieuw-Roden 9311 PZ

Terheijlsterweg 1

9311 PZ Nieuw-Roden
Vraagprijs € 219.000,- k.k.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 123 m² In units vanaf 123 m²
Lees meer

Omschrijving

Uniek in zijn soort! U heeft nu de mogelijkheid dit kleine kerkje te kopen. Dit karakteristieke en opvallende bouwwerk is gebouwd in de jaren 1920 en bepaald dus al bijna 100 jaar het straatbeeld van het centrum van Nieuw-Roden. Het kerkje heeft een bescheiden oppervlakte van ca. 123 m2 op een...
Lees meer

Omschrijving

Uniek in zijn soort! U heeft nu de mogelijkheid dit kleine kerkje te kopen. Dit karakteristieke en opvallende bouwwerk is gebouwd in de jaren 1920 en bepaald dus al bijna 100 jaar het straatbeeld van het centrum van Nieuw-Roden. Het kerkje heeft een bescheiden oppervlakte van ca. 123 m2 op een royaal perceel van 725m2, wat het pand nog unieker maakt dan andere kerken.

Objectinformatie

Ligging:
Gelegen in het centrum van het dorp Nieuw-Roden te midden van enkele kleinschalige bedrijven en verder woningen. Nieuw-Roden is inmiddels vastgegroeid aan Roden, met tezamen ca. 17.000 inwoners. Het dorp is gelegen op ca. 15 kilometer ten zuidwesten van Groningen en enkele kilometers ten zuidoosten van Leek.

Parkeervoorziening:
Beperkte parkeervoorzieningen aan de zijkant van het object.

Bereikbaarheid:
Per auto goed te bereiken. het object ligt aan de doorgaande weg door Nieuw-Roden. Per openbaar vervoer is het object te bereiken via lijnbus 4 vanuit Groningen. Deze bus kent frequente bustijden.

Bestemming:
Bron: Gemeente Noordenveld. Bestemmingsplan: Kern Nieuw-Roden. Bestemming: Maatschappelijk. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Noordenveld.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoorruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Keuken, toilet, dakramen.

Indeling:
Entree, met toilet en trapopgang naar verdieping. Grote zaal met berging, keuken en trap naar het andere deel van de verdieping.

Kadastrale gegevens:
RODEN K 5366

Bijzonderheden:
Incidenteel worden de luidklokken nog gebruikt. Momenteel draagt de gemeente zorg voor het onderhoud van het uurwerk en de luidklokken. Tevens gaat de gemeente graag in gesprek met eventuele gegadigden om deze of andere afspraken voort te zetten of te beëindigen. Tevens is de gemeente bereid om een gesprek aan te gaan over het wijzigen van de huidige bestemming.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 219.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 123 m² Perceeloppervlakte 725 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 123 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 123 m² Locatie toelichting Gelegen in het centrum van het dorp Nieuw-Roden te midden van enkele kleinschalige bedrijven en verder woningen. Nieuw-Roden is inmiddels vastgegroeid aan Roden, met tezamen ca. 17.000 inwoners. Het dorp is gelegen op ca. 15 kilometer ten zuidwesten van Groningen en enkele kilometers ten zuidoosten van Leek. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Maatschappelijk vastgoed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Religieuze instelling
Oppervlakte
123 m²
Voorzieningen
Buitenruimte aanwezig

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.