Terug naar de resultaten
Te koop
Osloweg in Groningen 9723 BK

Osloweg

9723 BK Groningen
Vraagprijs € 350.000,- v.o.n.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op absolute zichtlocatie wordt nu aangeboden een bouwkavel!  Gelegen direct aan de A7 ter hoogte van afrit 38. Tevens vanuit de andere zijde op zicht gelegen vanuit de Osloweg, schuin tegenover de Karwei en Gamma. Het perceel ligt op bedrijventerrein Driebond aan de zuidoostzijde van de stad...
Lees meer

Omschrijving

Op absolute zichtlocatie wordt nu aangeboden een bouwkavel!  Gelegen direct aan de A7 ter hoogte van afrit 38. Tevens vanuit de andere zijde op zicht gelegen vanuit de Osloweg, schuin tegenover de Karwei en Gamma. Het perceel ligt op bedrijventerrein Driebond aan de zuidoostzijde van de stad Groningen. Op dit terrein zijn meerdere grootschalige bedrijven gevestigd. Het perceel heeft een grootte van 2.500 vierkante meter. Met de aanpassing van de Zuidelijke Ringweg welke momenteel gaande is, komt de afrit langs het perceel te liggen.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen.
- Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Driebond
- Bestemming: Bedrijventerrein 
- Max. bebouwingspercentage: 60%
- Max. Bouwhoogte: 15 meter. 
Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik c.q. bouwplan in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente: Noorddijk
Sectie & nummer: D 1756
Grootte 2.500 m2

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Overig relevant:
Verkoper verkoopt een perceel bouwterrein en draagt er zorg voor dat het perceel wordt ontdaan van bestrating. Tevens wordt het terrein deels geëgaliseerd.
Een verkoopvoorwaarde is dat Plas Bossinade aan de Rijksstraatweg 217A in Haren als projectnotaris bij de levering zal optreden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- vrij op naam Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 2500 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Absolute zichtlocatie! Gelegen direct aan de A7 (afrit 38) en aan de Osloweg. In de directe omgeving zijn tal van grootschalige bedrijven gevestigd. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
60%
Bouwhoogte
1500 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.