Terug naar de resultaten
Te koop
Liverpoolweg in Groningen 9744 TX

Liverpoolweg

9744 TX Groningen
Koopprijs € 115.000,- v.o.n.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² In units vanaf 75 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Westpoort" aan de westkant van Groningen worden 10 hoogwaardige en duurzame nieuwbouw bedrijfsunits gebouwd van maar liefst 146m2 verdeeld over 2 verdiepingen op een royale kavel van ca. 2160m2. Deze locatie s een zeer prominente plek op Westpoort en zorgt voor uitstekende...
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Westpoort" aan de westkant van Groningen worden 10 hoogwaardige en duurzame nieuwbouw bedrijfsunits gebouwd van maar liefst 146m2 verdeeld over 2 verdiepingen op een royale kavel van ca. 2160m2. Deze locatie s een zeer prominente plek op Westpoort en zorgt voor uitstekende exposure voor uw onderneming.

In basis zeer hoogwaardig afgewerkt, geheel onderheid met een dakrand hoogte van 8 meter. Over de volledige oppervlakte voorzien van een verdiepingsvloer met behoud van een hoogte van maar liefst 4.35m op de begane grond. Bedrijventerrein "Westpoort" is uitstekend bereikbaar met eigen afritten van en naar de A7. Gelegen aan de "goede kant" van de stad Groningen vanwege de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg.

De oppervlakte van de unit is 75m2 VVO op de begane grond en 71m2 VVO op de 1e verdieping.
Iedere unit heeft 2 parkeerplaatsen tot zijn beschikking aan de voorzijde van het pand. De koop van een extra parkeerplaats in bespreekbaar. Aanvang bouw maart 2019.

Indeling:160Begane grond: Bedrijfsruimte 75m2 VVO
-Entree
-Moderne toiletruimte
-Bergruimte (trapkast)
-Trap opgang
-Bedrijfsruimte op de begane grond
-Maximale vloerbelasting 1000 kg/m2
- Radiator

Etage: Kantoor/opslag/bedrijfsruimte 71 m2 BVO
- Houten trap
- Verdiepingsvloer uitgevoerd in dikke C300 spaanplaat vloerpanelen op stalen liggers maximaal 300kg/m2
- Pantry aansluiting
- Radiator

Voorzieningen:
- buitenom voorzien van bestrating en beplanting
- 180 mm dikke betonvloer, monolith afgewerkt en gevlinderd, draagkracht 1000kg/m2
- 1-Laagse lichtgrijze kunststof PVC dakbedekking met polyesterinlage, mechanisch
bevestigd in de overlap en thermisch gelast.
- Blind bevestigde PIRplus wandpanelen met een (Rc=4,50 m²K/W),
- binnenwanden van gasbeton 150mm dik.
- overheaddeur, 3800 x 3400 mm (bxh), Elektrisch (400V)
- Kunststof staalversterkt raamkozijn, HR++ isolatieglas (U=1,2 W/m²K).
- Kunststof staalversterkte loopdeur in halfglas uitvoering met bovenlicht.
- Verdiepingsvloer, stalen verzinkte vloerliggers hoog 300 mm, tussen de verdiepingsliggers, met daarop 38
mm dikke C300 spaanplaat vloerpanelen (persing P6), onderzijde voorzien van witte melamine coating i.v.m. lichtreflectie
- Combie cv-ketel
- 380 v Krachtstroom
- toilet wit betegeld.
- toilet hangend, fontein incl. kraan koud water
- Noodverlichting bij entree en verdieping.
- Afzuiging toilet en bij pantry d.m.v. box en twee ventielen.
- Platte dak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.
- Op het terrein wordt 1 elektrische laadpaal gerealiseerd.

Bestemming
Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Om een idee te krijgen wat binnen de bestemming kan vallen hierna een aantal mogelijkheden; opslag van goederen, dienstverlening, kantoor, hoveniersbedrijven, timmerwerkfabrieken, uitgeverijen (kantoren), vervaardigen van meubels inclusief verkoop, Bouwbedrijven en aannemersbedrijven met werkplaats, reparatie van fietsen en auto's,
reparatie- en servicebedrijven, autobeklederijen, groothandel, cateringbedrijven, post- en koeriersdiensten, telecommunicatiebedrijven, verhuurbedrijven voor machines en werktuigen, computerservice- en informatietechnologie-bureaus e.d. Meer informatie hierover en uitsluitsel over uw invulling is te verkrijgen bij de dienst RO/EZ van de gemeente Groningen.

Prijzen en beschikbaarheid:
Unit 1: € 125.000,- v.o.n. excl. BTW, Verkocht onder voorbehoud
Unit 2: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Verkocht onder voorbehoud
Unit 3: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Beschikbaar
Unit 4: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Beschikbaar
Unit 5: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Verkocht
Unit 6: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Beschikbaar
Unit 7: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Beschikbaar
Unit 8: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Verkocht
Unit 9: € 115.000,- v.o.n. excl. BTW, Verkocht onder voorbehoud
Unit 10: € 120.000,- v.o.n. excl. BTW, Verkocht onder voorbehoud

Bereikbaarheid
Westpoort is zeer goed bereikbaar! Uiteraard met eigen op- en afritten vanaf de A7, maar ook met de fiets is het maar 20 minuten naar het centrum (7,5km). Lijn 88 en Lijn 31 rijden 3 keer per uur!

Appartementsrecht
U koopt een appartementsrecht waarbij iedere eigenaar het gebruiksrecht van een privé-gedeelte (zijn bedrijfsunit) en het mede-gebruiksrecht van de gedeelten van het gebouw die voor gemeenschappelijk gebruik bestemd zijn (zoals het dak, en het buitenterrein etc..) Alle appartementseigenaars zijn samen eigenaar van het gehele complex. Dit betekent dat iedere eigenaar medeverantwoordelijk is voor het gehele complex, en dat hij mee moet betalen in de kosten van onderhoud van het complex, terrein en onderhoud tuin etc... Hiervoor zal een maandelijkse bijdrage worden vastgesteld door de VVE. Tevens zal er een collectieve opstalverzekering worden afgesloten, ook deze kosten vallen binnen de VVE. Genoemde kosten zijn overigens geen extra kosten, anders had u deze als individu gehad.

Parkmanagement Westpoort
Vereniging Parkmanagement Westpoort is vergelijkbaar met een Vereniging van Eigenaren. De vereniging fungeert als beheerder van het terrein en zorgt ervoor dat Westpoort aantrekkelijk, netjes en veilig blijft. Ook zorgt het voor de bewegwijzering en collectieve voorzieningen zoals glasvezel en energie. Koopt u een unit, dan wordt u via de VVE automatisch lid van de vereniging. U betaalt een jaarlijkse contributie.

Zuidelijke Ringweg
Van 2017 tot en met 2024 wordt de zuidelijke ringweg in Groningen ingrijpend verbouwd. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid. Door deze werkzaamheden zal de bereikbaarheid naar de oostkant van de stad niet altijd efficiënt zijn. Westpoort daarentegen heeft een uitstekende bereikbaarheid en is het bedrijventerrein van de toekomst!

Opmerking
Deze projectdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens en de tekeningen verstrekt door gemeentelijke diensten, nutsbedrijven, architect, constructeur en adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische kleur-, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen en wensen van overheden, welstandcommissie en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in toegepaste materialen en afwerking, welke geen afbreuk doen aan de kwaliteit. Alle werkzaamheden voldoen aan de wettelijk geldende eisen en de eisen als welke in de bouwvergunning staan vermeld.

Notaris
Er is een projectnotaris aanwezig. Binnen 2 maanden na overeenstemming dient 10% van de koopsom als waarborgsom te worden voldaan op de derdenrekening van de notaris.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De werkelijke maten kan koper halen uit te verstrekken bouwtekeningen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 115.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Afhankelijk van de verkoop en bouwproces begin 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 2000 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 435 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 75 m² Oppervlakte kantoorruimte 71 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-04-2019 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 75 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Nieuwbouw Onderhoud buiten toel. Nieuwbouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Vrije hoogte
435 cm
Vrije overspanning
7 m
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
71 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.