Terug naar de resultaten
Te huur
Antillenstraat 9 in Groningen 9714 JT

Antillenstraat 9

9714 JT Groningen
Huurprijs € 65,- p.m² p.j.
0507001913

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1448 m² In units vanaf 646 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op mooie locatie gelegen kantoorruimte van ca. 1448 m2 op de begane grond en eerste verdieping. Het pand is geheel als zodanig ingericht en beschikt over ruim 25 kantoorruimten, archiefruimten, spreekkamers, vergaderzalen en sanitair. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruime...
Lees meer

Omschrijving

Op mooie locatie gelegen kantoorruimte van ca. 1448 m2 op de begane grond en eerste verdieping. Het pand is geheel als zodanig ingericht en beschikt over ruim 25 kantoorruimten, archiefruimten, spreekkamers, vergaderzalen en sanitair. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruime parkeergelegenheid. Het object is gelegen in de Groningse wijk Korrewegwijk, langs het van Starkenborghkanaal.

Objectinformatie:
Parkeervoorziening:
Ruim voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein.

Bereikbaarheid:
Het terrein is per auto goed te bereiken via de Oosterhamrikkade. Per openbaar vervoer is het geheel zelfs uitstekend te bereiken. De frequente stadsbuslijnen 3 en 4 hebben een bushalte op korte afstand van deze locatie.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Korrewegwijk-De Hoogte 2009. Bestemming: Gemengd - 1. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Sanitair, receptie, pantry's.

Indeling:
Entree naar receptie en trapopgang naar verdieping. De gang verleent toegang tot verschillende kantoorruimten (met aanhorigheden zoals een printerruimte), sanitair, keuken, kleine opslagruimten en archiefruimten. Via verschillende trapopgangen bereikt men de verdieping, waar een gang wederom toegang geeft tot verschillende kantoorruimten, keuken, sanitair en vergaderruimten.
Begane grond: Ca. 646 m2 incl. verkeersruimten.
Verdieping: Ca. 802 m2 incl. verkeersruimten.

Bouwjaar:
Gebouwd in de jaren 1960.

Bijzonderheden:
Geheel als kantoor ingericht. Er is een lift aanwezig. Indien er behoefte aan een lift is, zorgt verhuurder ervoor dat deze aan de hedendaagse eisen voldoet. Verder onderhoud is voor huurder.

BTW:
21% BTW van toepassing.
Niet van toepassing.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
5 jaar bepaalde tijd.

Optie periode:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2006=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65,- per m² per jaar Aanvaarding Per 01-04-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1448 m² Diversen In units vanaf 646 m² Locatie toelichting Gelegen in de Groningse wijk Korrewegwijk, aan de achterzijde van deze wijk. Het pand grens aan het van Starkenborghkanaal, een drukke vaarroute van Friesland naar o.a. de Eemshaven. In de directe omgeving heeft de wijk in de afgelopen jaren een forse upgrade gekregen, in de vorm van veel nieuwbouw. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1448 m²
In units vanaf
646 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, kamerindeling
Verzamelgebouw
Receptie, sanitair

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.